Beoordelingen van Piccobello Assen

Recente recensies

5.0
L. van der Horst
16 juli 2021

Kwaliteit was prima en de hoeveelheid ook. Mogelijk door onze eigen fout kregen we een verkeerde pizza. Zonder problemen kregen we kort daarna de juiste pizza bezorgd zonder extra kosten! Complimenten.

Kor
22 juni 2021
Kor
15 juni 2021
Kor
8 juni 2021
Bibi
3 juni 2021

Ik had besteld en voor ik het wist stond de aardige attente man voor de deur. Bij Pico Bello bestel ik al jaren en dat zal ik blijven doen. Pizza en mixed grill!😁👌

Jeroen
19 mei 2021

Was weer top net als altijd

Wim
18 mei 2021

heerlijk gegeten, mooi op tijd en goed warme pizza

Rien J
28 april 2021

Wij zijn de vaste klanten van Piccobello en we zijn heel blij met alle gerechten tot nu toe. Aanrader!

Elena J
26 april 2021
Janneke
23 maart 2021

De saus met gorgonzola was een beetje dun en er had meer gorgonzola in gemogen

Rien
4 maart 2021

Altijd top service en lekker eten.

Kloosterveen
24 februari 2021

Heerlijke pizza's

J. Timmer
19 februari 2021

Zeer snelle levering en de smaak was prima

Erik
14 februari 2021

Lekker en warm zoals we gewend zijn :-)

E.J.
24 januari 2021

Perfect as always. Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coby
14 januari 2021

De korst was verbrand, dit ben ik niet gewend

Jeroen
10 december 2020

Top

Jeroen
10 december 2020

Super geregeld weer keurig op tijd en heerlijk eten

Jeroen
2 december 2020

De salade was deze keer niet lekker de appel was eeg meelderig en ik had gevraagd om de rode saus met stukjes ui die waa er niet bij. Dit is voor het eerst dat het niet naae volle tevredenheid was nirmaal altijd perfect.

Amber
30 november 2020

Helaas met paprika we hadden zonder gevraagd

Jeroen
23 november 2020

Was weer super zo als altijd

Rien
10 november 2020

Toppers!

Elena J
10 november 2020

Onze favoriet in Assen. Aanrader!

Mariska Kostet
2 november 2020
Jeroen
28 oktober 2020

Was weer super. Zoals altijd.

Tjeco
15 oktober 2020

TOP

Tineke
12 oktober 2020

Mijn pizza had allemaal ongare groenten,was heel nat en niet warm. Zelfs de kaas was niet gesmolten...

De Vries
27 september 2020

Gewoon prima pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Scholte
26 september 2020

Prima, bezorgd op de afgesproken tijd, heerlijke warme pizza's en lekker van smaak.

Hph
21 september 2020
Elena
7 september 2020

Ik ben een vaste klant van Piccobello. Ik was altijd tevreden over het eten en de bezorging. Gisteren moest ik helaas 1 uur langer wachten op mijn bestelling. Het eten was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marco
31 augustus 2020

snelle levering en lekkere pizza.

Geer
4 augustus 2020

Heerlijke zoete spareribs

Fennie
12 juli 2020
Aj
9 juli 2020

Heerlijk gegeten. Alle gerechten goed warm geleverd. Goed verzorgd en zorgvuldig verpakt. Royale portionering. Op afgesproken tijd bezorgd, zelfs iets eerder😊. Zeer tevreden👍🏼

Fennie
15 juni 2020

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco48
12 juni 2020

Bestelproces uitstekend! Aflevering binnen de tijd, en uiiterst correct en beleefd.. De pizza's waren heerlijk en nog heet bi aflevering.

Dennis
29 mei 2020

Was weer prima, 1 puntje, het ovenbrood was hard, en droog(deels zwart) dus iets te lang gebakken. Verder heerlijk!

Fennie
23 mei 2020

Heerlijk eten. Keurig en op tijd bezorgd! Hulde!

Roelof
13 mei 2020

De smaak was in orde, maar het bestelde was niet zo goed op temperatuur als gewoonlijk.

Duko
5 mei 2020

Smakelijke pizza, verrassend vlot bezorgd. (Het op de website aangekondigde bezorgtijdstip was wel ook wel érg voorzichtig.)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelof Hoekman
2 mei 2020

Zoals gewoonlijk weer prima voor elkaar! Ik had een kleine portie spareribs besteld, maar vond het toch nog veel. Ook de aardappels waren ruim voldoende. Er hadden twee mensen van kunnen eten, maar ik woon alleen. Succes verder, ik meld me op zijn tijd wel weer!

Coby Westerhof
1 mei 2020

Heerlijke pizza's, mooi op tijd gebracht.

Jeroen
3 april 2020

Alles weer top voor elkaar. Het duurde wat langer maar ik werd keurig gebeld dat het eten iets later kwam.

J van't oever
28 maart 2020

Was weer top Heerlijk gegeten. Zoals altijd als we eten bij Jullie Bestellen

Johan
22 maart 2020

Mooi op tijd

David
22 maart 2020

Lekkere pizza's voor goede prijs.

Janny
18 maart 2020

Gepaste bezorging in Corona tijd.👍 En heerlijke pizza zoals altijd

Edith Bik
7 maart 2020

De bezorging wat top, pizza oké maar ik had appelsalade besteld en kreeg gebakken aardappelen. Dat vond ik jammer.

Dennis
27 februari 2020

Was helemaal top! Zoals altijd.. Zelfs extra drinken..

Martine
22 februari 2020

Pizza was echt goed heet en erg lekker!

Roelof Hoekman
28 januari 2020

Het was weer uitstekend in alle opzichten. Toch heb ik een tijdje niets bij Picobello besteld, omdat de site niet bereikbaar was. Toen ben ik bij een andere onderneming terecht gekomen. Ook goed, ook met een drankje. Wel kreeg ik af en toe van jullie een berichtje, waarom ik niet meer bestelde. Gelukkig doet de site het weer en zal ik in de toekomst weer bij Picobello bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mich
11 januari 2020

Wederom zeer tevreden. Snelle levering van warme pizza door zeer vriendelijke bezorger. Top!!

Jeroen
30 december 2020

Het was weer top. Zoals altijd eigenlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mich
25 december 2019

Zeer tevreden. Vriendelijke bezorging. Bestelling was bij aankomst goed warm. Goede smaak.

Dennis
17 december 2019

Wederom keurig op tijd en de kapsalon shoarma was heerlijk.

Dennis
16 december 2019

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven Verhaagen
7 december 2019
Boudewijn Baas
2 december 2019

Wij hadden een kapsalon eindelijk iemand die het gewoon met patat doet zoals het hoort. Was nog knapperig salade er apart bij was ook super. En precies op tijd geleverd wij gaan vaker bestellen

Mina
26 november 2019
Susanne
24 november 2019

Eerder bezorgd dan verwacht. Was een uur aangegeven en kwam binnen een half uur. Misschien handig om de inschatting iets beter aan te geven. Pizza's waten lekker

Duko
16 november 2019

Pizza was goed, lekker en lekker snel!

Dennis
9 november 2019

Eten was heerlijk en keurig op tijd :)

S Bruining
1 november 2019

Bestelling werd binnen kwartier bezorgd. Pizza's waren alle 3 erg lekker, zeker aanrader!

Martine
19 september 2019

Pizza prima, goed warm. Puntje van aandacht: ik had mijn eten om 19.00 besteld, werd al rond 18.30 bezorgd. Verder alles ok.

Patrycja Holowkiewicz
13 september 2019

De korstjes van een pizza waren nog rauw deeg. Andere pizza was beetje dun. Van de rest was alles perfect.

Dennis
15 augustus 2019
Bianca
28 juli 2019

Het eten wordt superheet bezorgd, netjes! Deze keer een pasta besteld, ik vond de portie wel wat groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
19 juli 2019

Vanuit bedrijf erg veel bij Picobello besteld tot een jaar terug nu werken we minder vaak over, toen zeker 5 sterren. Nu moeten ze toch na gister twee sterren inleveren. Bezorging was 45 later dan gevraagd, het eten was matig tot redelijk, we hadden 10 gerechten en het was ook erg lastig te achterhalen wat van wie was, nummer op de gerechten zou dan fijn zijn. Verder aardige mensen. Kom op jongens ga voor die extra ster

Roelof Hoekman
7 juli 2019

Zoals gewoonlijk pico bello!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
7 juli 2019

Kwam goed verpakt en warm aan, prima. Echter andere keren zaten er aardappelschijfjes bij en brood. Nu zat er geen brood bij en patat, jammer.

Mulder
22 juni 2019

Bezorging optijd. Spareribs zijn lekker alleen kregen we slappe patat i p.v. aardsppeltjes en krijgen helaas geen brood meer. Dat was altijd lekker. De vorige keer kregen we geen cola. Zou gebracht worden maat nooit iemand gezien. Dat is een gratis service maar als je dit gewend bent verwacht je het ook.

Bianca
6 juni 2019

Normaal geen enkele klacht, maar nu waren de pizza's ineens een kwartier te laat, en de gevraagde 7up werd ineens een blikje cola. Ik weet het, dat blikje is gratis, maar toch... Dit waren we niet gewend!

M.S
4 juni 2019

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Kamping
29 mei 2019

Heerlijk zoals altijd! Bezorging keurig op tijd

M.I.Dekens-Wekema
29 mei 2019

Ik had een pizza carbonara speciaal besteld, maar kreeg een pizza met ham en salami. ??? En de pizza's kwamen bijna een half uur later dan we gevraagd hadden.

Arjan
29 mei 2019

Hij was weer super! De lekkerste pizza's in Assen haal je hier :D

Ilona
27 mei 2019

Eten was lauw. Deeg en saus was ook wat flauw, wel gezonder misschien, maar ik miste de typische zoute pizza smaak een beetje. De inhoud van de calzones nagenoeg hetzelfde afgezien van (hele milde) gorgonzola, terwijl we verschillende calzones hebben besteld. Ik wil een gegeven paard niet in de bek kijken natuurlijk, omdat het drankje gratis was, maar had cola light besteld en kreeg regular.

Kara
23 mei 2019

Ik bestel hier altijd mijn pizza's en dat bevalt me erg goed. Vandaag was er iets goed fout gegaan met mijn pizza. Heb dit ook aangetoond en heb direct mijn geld terug gestord gekregen. Ik heb hierna zelf een tijd mogen uitkiezen waarop ik hun heerlijke spareribs van het huis kon krijgen. Ben net ook gebeld of alles lekker was. Ik heb nog nooit mee gemaakt dat er zoveel moeite in werd gestoken om de fout recht te zetten. Heb letterlijk gratis eten gekregen en mijn geld terug. Het was erg lekker. Top service!

Martini
22 mei 2019

We werden netjes gebeld dat het door drukte later werd, alleen jammer het eten erna niet compleet bleek te zijn! Er werd gevraagd naar mijn adres maar jammer genoeg bleef antwoord daarop ff op zich wachten en ja toen was het eten wat er wel gekomen was inmiddels al op! Erg jammer! het eten wat er wel was was lekker!

Harold Lohuis
21 mei 2019

Al erg vaak bij Picco Bello 2 besteld, dit keer de heerlijk gemarineerde Spare ribs & een super lekkere pizza. Een aanrader qua eten en drinken en een uitblinker qua service, bedankt!

James
19 mei 2019

Te weinig en te droog vlees in de donner kapsalon. Op de pizza zaten mosselen met een vieze smaak

E.A
18 mei 2019

Eten was lekker zoals altijd alleen een beetje pittig.

Thyrza
13 mei 2019

Hele snelle bezorging. Eten altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
11 mei 2019

Bezorger was top! Helaas duurde het 1,5 uur en ontvingen een verkeerde pizza..

S. Bruining
23 april 2019

Snelle levering, heerlijke pizza's!

Herman
14 april 2019

Heerlijk gegeten

Herman
13 april 2019

Heerlijke pizza , vriendelijke bezorger. Echt een aanraarder. ????

Kok
2 april 2019

Bekend bij de beste pizzeria van assen, maar der ging dit keer iets niet goed helaas. De eerste bestelling was koud en hebben we dan ook retour afzender gedaan. Maar we kregen netjes 2 nieuwe pizza's en die waren pico bello en erg lekker.

Anoniem
1 april 2019

Wij bestellen vaak bij picobello. Onze favoriete pizza’s! Kapsalon iets minder. Altijd snelle bezorging.

Patrycja Holowkiewicz
1 april 2019

Mag wel sneller bezorgd worden. Pizza was half koud. Verder wel lekker :)

Sjoerd
27 maart 2019

Altijd heerlijk eten voor een goede prijs. Bezorg bestellingen worden altijd snel geleverd.

Marc
27 maart 2019

Dikke prima

Arjan
26 maart 2019

Wil je pizza bestellen in Assen? dit is THE PLACE. Kwaliteit is altijd maximaal, knapperige bodem en korst, goed belegd en goed op smaak. gewoon top.

Martini
21 maart 2019

Lekker gegeten, snelle bezorging en vriendelijk mensen

Piet
21 maart 2019

beste pizzas in Assen thuisbezorgd

R.ter Horst
20 maart 2019

Gevraagd om te pinnen. Bezorger had geen pin apparaat bij zich en ook geen wissel geld. Kwam allemaal knullig over. Niet zoals we gewend zijn.

Geert
15 maart 2019

Voor de eerste keer hier besteld, mijn bestelling was spareribs pittig. Ze waren lekker gekruid, niet te pittig maar precies goed. Moet wel zeggen dat ik ze erg vet vond. Sommige mensen vinden dat misschien lekker maar ik hou er niet zo van en op deze spareribs zat wel heel erg veel vet en daardoor minder vlees, jammer. De bijgerechten waren goed, lekker gefrituurde aardappelschijfjes, warme groenten, lekker pizzabrood en een salade, dat alles was prima in orde. Ik geef drie sterren omdat de spareribs te veel vet bevatte. Als deze de volgende keer meer vlees en minder vet zijn dan zal ik waarschijnlijk 5 sterren geven.

Christa
12 maart 2019

Super altijd tevreden!

Buter
5 maart 2019

De aller heerlijkste pizza uit Assen ! Al vele jaren !

pietje
19 februari 2019

beste pizzabakkers in Assen. chemische shit bij Dominos mogen ze houden.

Jan Smeenge
19 februari 2019

Eten was lekker zoals altijd, helaas zijn jullie de pita broodjes die we wel besteld hadden vergeten.

Anoniem
4 februari 2019

Goed!!

JJ
29 januari 2019

Top pizza's en op dinsdag voor een mooie prijs! Kan Domino's wat van leren.

Hollander
12 januari 2019

Altijd top en lekker

Dennis
8 januari 2019

Zoals altijd weer snel bezorgd en de spareribs waren weer heerlijk :)

Trijn
7 januari 2019

Prima eten en de bezorging ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Top
28 december 2018

Heerlijk, snel en vriendelijk. Altijd weer ok!

w sn
27 december 2018
Thierry Manak
26 december 2018

Heerlijke pizza’s en super snel bezorgd door nette representatieve bezorger.

NVV
24 december 2018

Tortellini met gehakt gekregen i.p.v. de bestelde tortellini a la crema. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

YG
4 december 2018
Pieter
1 december 2018
Martini
26 november 2018

Het eten was lekker en ook mooi op tijd ook nog! En het was ook nog lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ikke
26 november 2018

altijd ok!! goed eten ! snelle bezorging ,aardige mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Bruining
6 november 2018

Eten was met een kwartier geleverd, pizza's waren erg lekker! Zeker een aanrader!

Sara
30 oktober 2018

Heerlijk!

Emn
20 oktober 2018

Was eerder dan de geschatte tijd. En bezorger was erg vriendelijk. En de smalle broodjes waren overheerlijk

Men
19 oktober 2018

Eten besteld en netjes op de afgesproken tijd geleverd . Eten was goed lekker .

S Bruining
11 oktober 2018

Bestelling op tijd geleverd, maar beide pizza's waren lauw, niet warm/heet. Erg jammer!

Mark
10 oktober 2018

Ossenhaas was prima, pizza was OK. Bezorging was netjes

Bianca
9 oktober 2018

Heerlijk en snel als altijd!

Ssrr
8 oktober 2018
Amira
1 oktober 2018
Roffel
1 oktober 2018

Pizza smaakte prima had alleen wel wat warmer gekund!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thierry Manak
29 september 2018

Niks meer aan doen! Piccobello in orde! Keep up the good work!???

Coby
27 september 2018
Mart
25 september 2018

Het was weer erg lekker allemaal, netjes en snel afgeleverd, eten was goed warm! Het meisje die bezorgde deed het ook netjes! Tot de volgende keer weer!

Anoniem
24 september 2018
Michel
22 september 2018

Helemaal perfect! Wat een geweldig bezorgrestaurant, ze doen hun naam zeker eer aan.

Mart
18 september 2018

Altijd snel en netjes afgeleverd

SBruining
16 september 2018
Yorick
16 september 2018
Desy
10 september 2018

Goede pizza. Goede balans tussen hoeveelheid deeg en ingrediënten.

Dennis
3 september 2018

Duurde dit x iets langer voordat het eten er was,bezorger bood zijn excuses aan en kregen een extra blikje cola erbij voor het lange wachten..Eten was weer super dus was het wachten meer dan waard :)

Willem
27 augustus 2018

Lekker eten voor een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.E.Bonnes
21 augustus 2018

Lekkere pizza's,goede en vlotte bezorging, een 10!

Bianca
21 augustus 2018

Prima pizza's!

Ft
21 augustus 2018

Het eten was top heren, zo verder gaan.

Carmen
17 augustus 2018

Goede en snelle service, bestel altijd de heerlijke pizza doner

Speelman
12 augustus 2018

Prima eten en vlotte bezorging! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 augustus 2018

Altijd goed en snel! Top

Bathje
30 juli 2018
Am
29 juli 2018
G.E.Bonnes
20 juli 2018

Lekkere pizza ,met een goede bodem.

Anoniem
9 juli 2018

Eten wordt altijd snel bezorgd en smaakt altijd goed, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
6 juli 2018

Supersnel! De pizza was er zelfs sneller dan de e-mail.

MB
27 juni 2018
Harry Woering
25 juni 2018

Was lekker op alle fronten , heet en goed op smaak En ook nog snel geleverd, dus alleen maar plus punten

M.B
25 juni 2018
René
24 juni 2018

Prima pizza’s en mooi snel bezorgt !

Jonas
21 juni 2018

Zeer tevreden. Prima service, mooi op tijd geleverd. Erg vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten. Top.

Erna Speelman
20 juni 2018

Zalig gegeten. Op tijd bezorgd en lekker warm. Een aanrader!

Tina Boes
19 juni 2018

‘S middag had ik gebeld om te bespreken wat ik wilde. Pizzabroodjes, pizza’s, scaloppina, pasta’s. Alles was warm en heerlijk en de service super! Er was zelfs nog een gratis pizza omdat ik jarig was! Dit doen we zeker nog eens weer! TOP!!

alie
16 juni 2018

lekker eten!

Hooi
13 juni 2018

Ik heb 14.00 euro betaald voor een pizza (frutti di mare). Ik verwacht dan ook dat ik een goed belegde pizza krijgt met een goede smaak. Het is te zot voor woorden!!

Lila
13 juni 2018

Lekkkkkkkkkkkkker ?????????

B. Slotboom
11 juni 2018

Wij kregen koude pizza’s, terwijl onze pizza’s al binnen 20 minuten geleverd werden na bestelling. Dus de pizza’s waren heel erg snel, dat was fijn. Maar koud. Daarnaast kregen wij niet de pizza’s die wij besteld hadden (geen toevoegingen op de pizza, geen saus zoals altijd). Erg jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dkakiay
7 juni 2018

Bezorging prima op tijd. Heerlijk eten. Goede salade.

René
3 juni 2018
Destiny
2 juni 2018

De pasta cabonara was dit keer minder goed daarin tegen zijn jullie spare-ribs zeer goed bezorging altijd netjes binnen de aangegeven tijd tip top in orde

Yvonne
1 juni 2018

Zo als gewoonlijk , top !

D. de Boer
31 mei 2018

niets anders als prima !!!

Kolmer
15 mei 2018

Dit is de derde a vierde keer dat we hier eten bestellen. Smaakt echt heerlijk, alleen hebben we nog niet 1 keer de pizza gekregen die we hadden besteld, dat is erg jammer. Al smaakte de pizza wel echt heerlijk.

bert
14 mei 2018

was heel heerlijk,had medelijden met de bezorger wat een regen gister avond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coby
7 mei 2018
Naseer
4 mei 2018

Was lekker dank jullie wel

Arthur
30 april 2018

Snelle bezorging. ..goed

robin
17 april 2018

lekker eten voor een eerlijke prijs

Amira
12 april 2018

Jullie stellen mij nooit teleur! Heerlijk eten, ik ben een vaste klant hier. De kwaliteit is echt super en service is top! Ik blijf altijd voor piccobello kiezen!

Martin
8 april 2018

Heerlijke pizza's, rijkelijk belegd en vlotte bezorging.

Peter
31 maart 2018
BiancaA
26 maart 2018

Stipt op tijd, dampend hete pizza's en ze smaakten heerlijk!

frank
23 maart 2018

makkelijk online besteld. heerlijke pizza

Patricia
16 maart 2018

Snelle bezorging! Eten is altijd nog goed heet als het bezorgd word. Normaal geen klachten, alleen was de spareribs zoet niet zoet maar behoorlijk scherp/pittig! Erg jammer, daardoor is er helaas niet optimaal van genoten.

Coby
9 maart 2018

Zoals altijd heerlijk

Anoniem.
8 maart 2018

Patat schijfjes waren niet goed gebakken.

Duko
8 maart 2018

Gewoon alles oké. Pizza werd vlot bezorgd en smaakte me goed.

Visscher
17 februari 2018
Jeremy Struik
4 februari 2018

Tot nu toe 2x de zoete spareribs besteld en niks te klagen! Smaakt goed! Goeie porties en snelle levering! Helemaal piccobello! ?

Annie Knol
28 januari 2018

Snel, goede kwaliteit en mocht er iets onduidelijk mocht zijn wordt je netjes terug gebeld.

Ruijters
25 januari 2018

Snelle bezorging, lekkere pizza. Goed belegd en goede smaak. De korst is wel iets aan de flauwe kant. Maar dat is in combinatie met een smakelijke toppunt niet erg storend.

J. Veenstra
25 januari 2018
Chantal jongsma
23 januari 2018

Na een bestelling te hebben geplaatst waar bezorgtijd 10:30 stond waar niet overeen kwam met openingstijden. Ben ik super geholpen naar een oplossing en is het alsnog bezorgd . Maar mijn man zij het was echt super lekker.

Peter
17 januari 2018

Heel snel geleverd...had het er nog niet eens aan toe (ik had zsm ingevuld) Pizza was prima, zoals altijd

Coby
6 januari 2018

Pikante calzone besteld zonder olijven, heerlijk,

Ufuk
3 januari 2018
Prima service
25 december 2017

Lekker eten

van Rennes
23 december 2017

Super geregeld, speciale bestelling maar alles goed gegaan. Binnen 3 kwartier 4 heerlijke pizza's op zaterdag. Super!

Thessa
11 december 2017

We hebben een uur gewacht op onze pizza's, en ondanks de sneeuw en de kou hadden we lekker warme pizza's die zoals ik van ze gewend ben weer super lekker was. Mijn favoriete pizzeria echt een aanrader vriendelijk personeel zowel als je komt halen of wordt gebracht.

Bert
2 december 2017

Eten lauw

Ellynoor Taal
30 november 2017

Mijn vriend had pizza besteld. Ik ben geen pizza liefhebber maar ik heb toch een stukje geproefd. Zalig! En mijn shoarma echt helemaal top. Ik snap alleen niet dat er dan geen twee blikjes fris bij zitten.

Start
29 november 2017

Op de site moet je aangeven met hoeveel geld je betaald (70 EUR) en vervolgens komt de bezorger bij je aan de deur met niet genoeg wisselgeld. Dat zou niet mogen.

Coby
26 november 2017

de lasagna was heerlijk en de bezorging was prima

Natasja
17 november 2017

Bakjes half vol vlees vergeleken met anders. Drinken vergeten.

Poel
11 november 2017

Top

Derichs
1 november 2017

Helemaal fantastisch! Bestelling was compleet en goed warm. De pizza had een heerlijke dunne bodem en was knapperig. De lasagne was goed gevuld en vooral de champignons met roomsaus waren erg lekker. Heel fijn ook dat we er pikante chutney bij kregen in een bakje. Top service.

stol
27 oktober 2017
Martin Odding
22 oktober 2017

Snelle bezorging. Prima pizza's.

M.
12 oktober 2017

Pizza Vulcano besteld, maar er zat een bijzondere smaak aan de kip. De kruiden die er op zaten smaakt naar kaneel: Geen lekkere combinatie. Bezorging uitstekend en de pizza was nog goed heet.

Bruce F Lee
11 oktober 2017
Jan
7 oktober 2017

UITSTEKEND ?

Eline
5 oktober 2017

Pizza was heerlijk. Goede smaak. Alleen ze hadden onze bestelling via de website niet gezien. Dus moesten we even wachten. Maar na 15 minuten hadden ze het al klaar.

Jos
4 oktober 2017

super lekker

Coby
2 oktober 2017

Er zaten grote stukken vet in de ossenhaas, beetje jammer verder oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Hulshof
30 september 2017

Al meerdere keren besteld bij Picco Bello. Heerlijk eten, snelle en nette bezorging, alles keurig verpakt. Wij zijn fan!

Dennis
27 september 2017

Spareribs wederom weer super lekker en lekker snel bezorgd :)

Wim
27 september 2017

Snelle levering, top service. Grote porties. Marinade iets te overheersend. Maar toch een dikke 8.

Bianca
17 september 2017

Snelle bezorging, goed hete pizza's, alleen smaakten ze ons minder goed vandaag. Te zout, te weinig échte pizza-smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benny
14 september 2017

Eten was goed en de bezorging was snel voor herhaling vatbaar

Jan
2 september 2017

Het was PICOBELLO

Max
27 augustus 2017

Lekker, goed op temperatuur en op tijd bezorgd. Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
26 augustus 2017

Warm, knapperige pizza, shoarma met smaak, snelle bezorving. Kortom prima

Koelma
25 augustus 2017

Weer heerlijk gegeten. De kwaliteit is altijd super goed.

Herman
15 augustus 2017

Heerlijke gegeten.

Coby
11 augustus 2017

keurig op tijd en lekker

Coby
5 augustus 2017

op tijd bezorgd en het was heerlijk

YG
21 juli 2017
Visscher
18 juli 2017

Bezorging prima op tijd en een vriendelijke bezorger. Eten was weer heerlijk zo als ik ben gewend alleen zaten er op de warme groenten iets te veel kruiden helaas. Tot de volgende bestelling zou ik zeggen.

Yorick Groen
15 juli 2017
Monique de jong
3 juli 2017

Het eten is altijd goed warm, heerlijk van smaak en snel bezorgd.

Stefan
30 juni 2017

Het was weer heerlijk Bestelling was op tijd Perfecte service had de tijd vergeten in te vullen naar half 6 stond nog op 4 uur we bestellen regelmatig en werd gebeld omdat Ik de tijd anders was dan normaal en is daardoor nog even verplaats. Perfect gedaan jongens perfecte service dikke 5 sterren verdient

Veldkamp
26 juni 2017

was weer top

Visscher
26 juni 2017

Prima op tijd en weer lekker gegeten zoals altijd

Mariska
23 juni 2017

Top! Snel bezorgd en heerlijk gegeten! Zeer tevreden!

Arjan
18 juni 2017

Pizza besteld met een aanpassing van ingrediënten. kwam mooi snel en loeiheet binnen. Zag er goed uit en smaakte net zo lekker als hij eruit zag. Was weer top :)

Smit
14 juni 2017

Heerlijk gegeten de bezorging was uitstekend en de broodjes die er bij zaten waren heerlijk. met andere woorden echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna
11 juni 2017

Zalig gegeten en het werd snel bezorgd. Erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 juni 2017
Irma
5 juni 2017
Stefan
2 juni 2017

Ondanks alles dat de bestelling niet goed was door gekomen op de site is het toch snel en goed afgehandeld en uiteraard weer heerlijk als altijd

Bo
1 juni 2017

Ik heb gisteren woensdag de 31e een bestelling geplaatst, ook betaald. Nooit gekregen, telefonisch was men ook niet bereikbaar. Hopelijk zijn ze vandaag wel bereikbaar. Ik begrijp er niets van, ze zijn meestal zo snel en correct met bezorgen.

J. Kruize
1 juni 2017

Na 2 uur wachten toch maar wat anders gaan eten. Ze zijn nooit gekomen..

Bianca
24 mei 2017

Eén van onze pizza's was wat vastgeplakt aan de doos. Maar ze smaakten alledrie prima en de bezorging was ook goed. We bestellen nog eens weer!

Stefan
19 mei 2017

Weer heerlijk als altijd En komt altijd aan op de tijd die je aangeefd

Marc Hoekstra
14 mei 2017

Beste spare ribs die ik tot nu toe ooit heb gehad. Lekker eten voor een erg redelijke prijs, zou erg aanraden aan anderen.

gast
5 mei 2017
Henderika
1 mei 2017

Normaal gesproken ben ik erg tevreden over het eten van piccobello. Vanavond was het echter wat minder. In verhouding met voorgaande bestellingen was de portie bijna gehalveerd en de aardappelschijfjes te hard gebakken. Dit kan natuurlijk een keertje gebeuren. Verder is het eten eigenlijk altijd erg goed!

Veldkamp
1 mei 2017

Was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greetje
26 april 2017

Wederom voortreffelijk! Bezorger kwam speciaal nog broodjes na leveren. Top service!

Natas
3 april 2017

2 pizza's en een Italiaans brood Brood kwam uit de oven en was koud Pizza shoarma was heel erg droog. Eerder kon je goed eten van jullie. Maar dit viel erg tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

willem
30 maart 2017

altijd optijd en goede eten mensen Perfect ;)

,,,,,
28 maart 2017

Ik vond de bodem/het deeg iets te krokant (gebakken). Verhouding (patent-)bloem/water/gist iets veranderen zou resulteren in een zachter deeg en bodem. Belegging was goed. Bezorging was ook goed en de bezorger was erg vriendelijk/enthousiast.

J Bult
25 maart 2017

Heerlijke pizza's optijd bezorgd door vriendelijk personeel.

JL
18 maart 2017
RB
15 maart 2017
Raymond
14 maart 2017

normaal altijd portie spareribs. dacht neem x ossenhaas (brassica) zeer goed bevallen bedankt picobello grtn de collardslaan

Greetje
3 maart 2017

Wederom top! Altijd weer heerlijk eten. Kwaliteit, smaak, temperatuur, hoeveelheid, snelheid van bezorgen, Wij zijn enthousiast!

Janny
27 februari 2017

Het was heerlijk en mooi optijd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelof Hoekman
24 februari 2017

Op de kwaliteit was eigenlijk niets aan te merken, maar dat ik geen vijf sterren geef heeft met mijn eigen keuze te maken. Ik was teveel van kaas uitgegaan.

Marcel
31 januari 2017

Prima eten , goed op temperatuur nog en vrij snel bezorgd

R. Hoekman
23 januari 2017
Visscher
17 januari 2017

Lekker veel vlees in heerlijke gorgonzolasaus met aardappelen en groentes die ook prma smaakte. Ik heb weer heerlijk gegeten vandaag en met nog een gratis blikje cola erbij wat wil ik nog meer.

PS
3 januari 2017
Mark
2 januari 2017

Perfect, zeer tevreden

P.
29 december 2016
Janine
27 december 2016

Onze pizza's werden vrij vlot bezorgt, binnen een uur na bestelling. Ik vind het jammer dat het gratis beloofde drankje (wat ik heb uitgezocht) bij de online bestelling, niet meegeleverd werd. Toen mijn man de bezorger hier op aansprak kon hij het doen met een lullig antwoord. Jammer dat de bezorger bijv niet even zijn excuses aanbood.

Jacob
22 december 2016
drBernard
3 november 2016

klasse.... alle pizza's 7 euro op dinsdag very tasty

Karel
28 oktober 2016

Ontzettend snelle bezorging, heerlijk eten en geweldige brownies. Ik bestel alleen nog maar hier!

Patricia
19 oktober 2016

17:45 besteld, 18:05 ging de bel al! Beide pizza's waren heerlijk! Nog goed heet, ruim gevuld met de genoemde ingrediënten! Helemaal top en tot de volgende bestelling ;) (Zal de volgende keer bij opmerkingen even vermelden dat er niet gevreesd hoeft te worden voor de hond ;) deze blijft in de kamer, scheelt de bezorger wat stress ;) )

Deen
18 oktober 2016

Altijd goed en snel

Johan
14 oktober 2016
Amazigh
10 oktober 2016
Angelique
10 oktober 2016

Snel bezorgd en heel erg goed eten! Vorige week voor het eerst besteld, daarom nu weer. Echter, de calzone die ik nu had besteld was dusdanig pikant dat ik het niet kon eten....dat was erg jammer. Op de menukaart vanwaaruit je online bestelt staat niet dat het pikant is. Had dat er wel bijgestaan dan had ik iets anders besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mark
9 oktober 2016

Gewoon Top!!!

Said
25 september 2016
Roelof Hoekman
3 september 2016

Eigenlijk is de kwaliteit ook 5 sterren waard, maar de punten waren niet allemaal goed aangesneden. Een beetje kinderachtig misschien, maar ik geef het toch even aan. De pizza smaakte er trouwens niet minder om!

BRANDT
1 september 2016
Gerhard
26 augustus 2016
Jo
17 augustus 2016
Greetje
27 juli 2016

We bestellen regelmatig eten bij Piccobello en het valt nooit tegen. Iedere keer opnieuw een smaakvolle maaltijd waar zorg en aandacht aan besteed is. En bezorging is immer top! Bedankt!

Rachelle
17 juli 2016

Bezorger wist ons huis niet te vinden. Patat was koud, salade was warm! En de tortellini had geen saus en was niet lekker. Pizza was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Sopacua
27 juni 2016
JR
12 juni 2016

Lekker maar de ossenshaas in gorgonzola vond ik wat te zout (dat vind ik niet snel). Verder overal heerlijk van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelof Hoekman
11 juni 2016
Marjon
31 mei 2016

Altijd prima!

chamo
24 mei 2016

Erg lekker altijd. Maar al een paar keer geen gratis frisdrank geleverd gekregen, waar we wel recht op hadden.