Avaliações de Piccobello Assen

Avaliações recentes

5.0
Robert Scholte
27 setembro 2022

Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Pizza's waren nog heet, rijkelijk belegd. Heerlijk. We hadden Picobello Speciaal en Pollo

Wim Oosting
23 julho 2022
Elena
22 julho 2022
Oijve
20 junho 2022

Royale porties. Vers bereid.Heerlijk gegeten.

Rianne Kootstra
27 maio 2022

De bezorging was een half uur te laat. Daarom maar 1 ster gegeven. De pizza’s waren wel weer erg lekker

Wim Oosting
14 abril 2022
Jeroen
6 abril 2022

Weer super lekker gegeten zoals altijd.

R Koster
31 março 2022

snelle bezorging en eten goed warm kortom heerlijk gegeten

Jeroen
28 março 2022

Was weer super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen
22 fevereiro 2022

Was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd .

Roelof Hoekman
21 fevereiro 2022

Dit was een bestelling op goed geluk, want ik had dit niet eerder gegeten. Heb geen spijt van mijn keuze.

Jeroen
16 fevereiro 2022

Was weer top zoals altijd

Fransisca
12 janeiro 2022

Heerlijke lasagne.

Spx flow
21 dezembro 2021

Maaltijden besteld voor overwerk iedereen vond het heerlijk

Jeroen
21 dezembro 2021

Was weer heerlijk. Spare ribs waren super alles snel en correct bezorgd. Bestel zeker weer

Roelof Hoekman
20 dezembro 2021

Pizza was wel lekker, maar het was niet de Quatro Stagione Speciaal die ik had besteld en ook op de rekening stond. Veel kaas, geen ansjovis, geen salami, geen kappertjes. Ben altijd heel tevreden, nu is er een foutje gemaakt. Kan gebeuren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alex
5 dezembro 2021

Als altijd Piccobello, smullen dus !!

Kootstra
28 novembro 2021

Ik had een schotel shoarma met kaas besteld. Dit was zonder kaas en het was koud. De rest was prima.

Rse
24 novembro 2021
Elena
18 novembro 2021
Elena J
24 outubro 2021
R J
16 setembro 2021
vd Blij
28 agosto 2021

Lekker eten!

R.J.
16 agosto 2021
Jeroen
3 agosto 2021

Het was weer piccobello

Anoniem
31 julho 2021
Janneke
28 julho 2021

Het was erg lekker maar niet erg warm helaas!

L. van der Horst
16 julho 2021

Kwaliteit was prima en de hoeveelheid ook. Mogelijk door onze eigen fout kregen we een verkeerde pizza. Zonder problemen kregen we kort daarna de juiste pizza bezorgd zonder extra kosten! Complimenten.

Kor
22 junho 2021
Kor
15 junho 2021
Kor
8 junho 2021
Bibi
3 junho 2021

Ik had besteld en voor ik het wist stond de aardige attente man voor de deur. Bij Pico Bello bestel ik al jaren en dat zal ik blijven doen. Pizza en mixed grill!😁👌

Jeroen
19 maio 2021

Was weer top net als altijd

Wim
18 maio 2021

heerlijk gegeten, mooi op tijd en goed warme pizza

Rien J
28 abril 2021

Wij zijn de vaste klanten van Piccobello en we zijn heel blij met alle gerechten tot nu toe. Aanrader!

Elena J
26 abril 2021
Janneke
23 março 2021

De saus met gorgonzola was een beetje dun en er had meer gorgonzola in gemogen

Rien
4 março 2021

Altijd top service en lekker eten.

Kloosterveen
24 fevereiro 2021

Heerlijke pizza's

J. Timmer
19 fevereiro 2021

Zeer snelle levering en de smaak was prima

Erik
14 fevereiro 2021

Lekker en warm zoals we gewend zijn :-)

E.J.
24 janeiro 2021

Perfect as always. Thanks!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Coby
14 janeiro 2021

De korst was verbrand, dit ben ik niet gewend

Jeroen
10 dezembro 2020

Top

Jeroen
10 dezembro 2020

Super geregeld weer keurig op tijd en heerlijk eten

Jeroen
2 dezembro 2020

De salade was deze keer niet lekker de appel was eeg meelderig en ik had gevraagd om de rode saus met stukjes ui die waa er niet bij. Dit is voor het eerst dat het niet naae volle tevredenheid was nirmaal altijd perfect.

Amber
30 novembro 2020

Helaas met paprika we hadden zonder gevraagd

Jeroen
23 novembro 2020

Was weer super zo als altijd

Rien
10 novembro 2020

Toppers!

Elena J
10 novembro 2020

Onze favoriet in Assen. Aanrader!

Mariska Kostet
2 novembro 2020
Jeroen
28 outubro 2020

Was weer super. Zoals altijd.

Tjeco
15 outubro 2020

TOP

Tineke
12 outubro 2020

Mijn pizza had allemaal ongare groenten,was heel nat en niet warm. Zelfs de kaas was niet gesmolten...

De Vries
27 setembro 2020

Gewoon prima pizza

R.Scholte
26 setembro 2020

Prima, bezorgd op de afgesproken tijd, heerlijke warme pizza's en lekker van smaak.

Hph
21 setembro 2020
Elena
7 setembro 2020

Ik ben een vaste klant van Piccobello. Ik was altijd tevreden over het eten en de bezorging. Gisteren moest ik helaas 1 uur langer wachten op mijn bestelling. Het eten was wel lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

marco
31 agosto 2020

snelle levering en lekkere pizza.

Geer
4 agosto 2020

Heerlijke zoete spareribs

Fennie
12 julho 2020
Aj
9 julho 2020

Heerlijk gegeten. Alle gerechten goed warm geleverd. Goed verzorgd en zorgvuldig verpakt. Royale portionering. Op afgesproken tijd bezorgd, zelfs iets eerder😊. Zeer tevreden👍🏼

Fennie
15 junho 2020

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Remco48
12 junho 2020

Bestelproces uitstekend! Aflevering binnen de tijd, en uiiterst correct en beleefd.. De pizza's waren heerlijk en nog heet bi aflevering.

Dennis
29 maio 2020

Was weer prima, 1 puntje, het ovenbrood was hard, en droog(deels zwart) dus iets te lang gebakken. Verder heerlijk!

Fennie
23 maio 2020

Heerlijk eten. Keurig en op tijd bezorgd! Hulde!

Roelof
13 maio 2020

De smaak was in orde, maar het bestelde was niet zo goed op temperatuur als gewoonlijk.

Duko
5 maio 2020

Smakelijke pizza, verrassend vlot bezorgd. (Het op de website aangekondigde bezorgtijdstip was wel ook wel érg voorzichtig.)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roelof Hoekman
2 maio 2020

Zoals gewoonlijk weer prima voor elkaar! Ik had een kleine portie spareribs besteld, maar vond het toch nog veel. Ook de aardappels waren ruim voldoende. Er hadden twee mensen van kunnen eten, maar ik woon alleen. Succes verder, ik meld me op zijn tijd wel weer!

Coby Westerhof
1 maio 2020

Heerlijke pizza's, mooi op tijd gebracht.

Jeroen
3 abril 2020

Alles weer top voor elkaar. Het duurde wat langer maar ik werd keurig gebeld dat het eten iets later kwam.

J van't oever
28 março 2020

Was weer top Heerlijk gegeten. Zoals altijd als we eten bij Jullie Bestellen

Johan
22 março 2020

Mooi op tijd

David
22 março 2020

Lekkere pizza's voor goede prijs.

Janny
18 março 2020

Gepaste bezorging in Corona tijd.👍 En heerlijke pizza zoals altijd

Edith Bik
7 março 2020

De bezorging wat top, pizza oké maar ik had appelsalade besteld en kreeg gebakken aardappelen. Dat vond ik jammer.

Dennis
27 fevereiro 2020

Was helemaal top! Zoals altijd.. Zelfs extra drinken..

Martine
22 fevereiro 2020

Pizza was echt goed heet en erg lekker!

Roelof Hoekman
28 janeiro 2020

Het was weer uitstekend in alle opzichten. Toch heb ik een tijdje niets bij Picobello besteld, omdat de site niet bereikbaar was. Toen ben ik bij een andere onderneming terecht gekomen. Ook goed, ook met een drankje. Wel kreeg ik af en toe van jullie een berichtje, waarom ik niet meer bestelde. Gelukkig doet de site het weer en zal ik in de toekomst weer bij Picobello bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mich
11 janeiro 2020

Wederom zeer tevreden. Snelle levering van warme pizza door zeer vriendelijke bezorger. Top!!

Jeroen
30 dezembro 2020

Het was weer top. Zoals altijd eigenlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mich
25 dezembro 2019

Zeer tevreden. Vriendelijke bezorging. Bestelling was bij aankomst goed warm. Goede smaak.

Dennis
17 dezembro 2019

Wederom keurig op tijd en de kapsalon shoarma was heerlijk.

Dennis
16 dezembro 2019

Helemaal top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Steven Verhaagen
7 dezembro 2019
Boudewijn Baas
2 dezembro 2019

Wij hadden een kapsalon eindelijk iemand die het gewoon met patat doet zoals het hoort. Was nog knapperig salade er apart bij was ook super. En precies op tijd geleverd wij gaan vaker bestellen

Mina
26 novembro 2019
Susanne
24 novembro 2019

Eerder bezorgd dan verwacht. Was een uur aangegeven en kwam binnen een half uur. Misschien handig om de inschatting iets beter aan te geven. Pizza's waten lekker

Duko
16 novembro 2019

Pizza was goed, lekker en lekker snel!

Dennis
9 novembro 2019

Eten was heerlijk en keurig op tijd :)

S Bruining
1 novembro 2019

Bestelling werd binnen kwartier bezorgd. Pizza's waren alle 3 erg lekker, zeker aanrader!

Martine
19 setembro 2019

Pizza prima, goed warm. Puntje van aandacht: ik had mijn eten om 19.00 besteld, werd al rond 18.30 bezorgd. Verder alles ok.

Patrycja Holowkiewicz
13 setembro 2019

De korstjes van een pizza waren nog rauw deeg. Andere pizza was beetje dun. Van de rest was alles perfect.

Dennis
15 agosto 2019
Bianca
28 julho 2019

Het eten wordt superheet bezorgd, netjes! Deze keer een pasta besteld, ik vond de portie wel wat groot.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander
19 julho 2019

Vanuit bedrijf erg veel bij Picobello besteld tot een jaar terug nu werken we minder vaak over, toen zeker 5 sterren. Nu moeten ze toch na gister twee sterren inleveren. Bezorging was 45 later dan gevraagd, het eten was matig tot redelijk, we hadden 10 gerechten en het was ook erg lastig te achterhalen wat van wie was, nummer op de gerechten zou dan fijn zijn. Verder aardige mensen. Kom op jongens ga voor die extra ster

Roelof Hoekman
7 julho 2019

Zoals gewoonlijk pico bello!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
7 julho 2019

Kwam goed verpakt en warm aan, prima. Echter andere keren zaten er aardappelschijfjes bij en brood. Nu zat er geen brood bij en patat, jammer.

Mulder
22 junho 2019

Bezorging optijd. Spareribs zijn lekker alleen kregen we slappe patat i p.v. aardsppeltjes en krijgen helaas geen brood meer. Dat was altijd lekker. De vorige keer kregen we geen cola. Zou gebracht worden maat nooit iemand gezien. Dat is een gratis service maar als je dit gewend bent verwacht je het ook.

Bianca
6 junho 2019

Normaal geen enkele klacht, maar nu waren de pizza's ineens een kwartier te laat, en de gevraagde 7up werd ineens een blikje cola. Ik weet het, dat blikje is gratis, maar toch... Dit waren we niet gewend!

M.S
4 junho 2019

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Kamping
29 maio 2019

Heerlijk zoals altijd! Bezorging keurig op tijd

M.I.Dekens-Wekema
29 maio 2019

Ik had een pizza carbonara speciaal besteld, maar kreeg een pizza met ham en salami. ??? En de pizza's kwamen bijna een half uur later dan we gevraagd hadden.

Arjan
29 maio 2019

Hij was weer super! De lekkerste pizza's in Assen haal je hier :D

Ilona
27 maio 2019

Eten was lauw. Deeg en saus was ook wat flauw, wel gezonder misschien, maar ik miste de typische zoute pizza smaak een beetje. De inhoud van de calzones nagenoeg hetzelfde afgezien van (hele milde) gorgonzola, terwijl we verschillende calzones hebben besteld. Ik wil een gegeven paard niet in de bek kijken natuurlijk, omdat het drankje gratis was, maar had cola light besteld en kreeg regular.

Kara
23 maio 2019

Ik bestel hier altijd mijn pizza's en dat bevalt me erg goed. Vandaag was er iets goed fout gegaan met mijn pizza. Heb dit ook aangetoond en heb direct mijn geld terug gestord gekregen. Ik heb hierna zelf een tijd mogen uitkiezen waarop ik hun heerlijke spareribs van het huis kon krijgen. Ben net ook gebeld of alles lekker was. Ik heb nog nooit mee gemaakt dat er zoveel moeite in werd gestoken om de fout recht te zetten. Heb letterlijk gratis eten gekregen en mijn geld terug. Het was erg lekker. Top service!

Martini
22 maio 2019

We werden netjes gebeld dat het door drukte later werd, alleen jammer het eten erna niet compleet bleek te zijn! Er werd gevraagd naar mijn adres maar jammer genoeg bleef antwoord daarop ff op zich wachten en ja toen was het eten wat er wel gekomen was inmiddels al op! Erg jammer! het eten wat er wel was was lekker!

Harold Lohuis
21 maio 2019

Al erg vaak bij Picco Bello 2 besteld, dit keer de heerlijk gemarineerde Spare ribs & een super lekkere pizza. Een aanrader qua eten en drinken en een uitblinker qua service, bedankt!

James
19 maio 2019

Te weinig en te droog vlees in de donner kapsalon. Op de pizza zaten mosselen met een vieze smaak

E.A
18 maio 2019

Eten was lekker zoals altijd alleen een beetje pittig.

Thyrza
13 maio 2019

Hele snelle bezorging. Eten altijd lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Britt
11 maio 2019

Bezorger was top! Helaas duurde het 1,5 uur en ontvingen een verkeerde pizza..

S. Bruining
23 abril 2019

Snelle levering, heerlijke pizza's!

Herman
14 abril 2019

Heerlijk gegeten

Herman
13 abril 2019

Heerlijke pizza , vriendelijke bezorger. Echt een aanraarder. ????

Kok
2 abril 2019

Bekend bij de beste pizzeria van assen, maar der ging dit keer iets niet goed helaas. De eerste bestelling was koud en hebben we dan ook retour afzender gedaan. Maar we kregen netjes 2 nieuwe pizza's en die waren pico bello en erg lekker.

Anoniem
1 abril 2019

Wij bestellen vaak bij picobello. Onze favoriete pizza’s! Kapsalon iets minder. Altijd snelle bezorging.

Patrycja Holowkiewicz
1 abril 2019

Mag wel sneller bezorgd worden. Pizza was half koud. Verder wel lekker :)

Sjoerd
27 março 2019

Altijd heerlijk eten voor een goede prijs. Bezorg bestellingen worden altijd snel geleverd.

Marc
27 março 2019

Dikke prima

Arjan
26 março 2019

Wil je pizza bestellen in Assen? dit is THE PLACE. Kwaliteit is altijd maximaal, knapperige bodem en korst, goed belegd en goed op smaak. gewoon top.

Martini
21 março 2019

Lekker gegeten, snelle bezorging en vriendelijk mensen

Piet
21 março 2019

beste pizzas in Assen thuisbezorgd

R.ter Horst
20 março 2019

Gevraagd om te pinnen. Bezorger had geen pin apparaat bij zich en ook geen wissel geld. Kwam allemaal knullig over. Niet zoals we gewend zijn.

Geert
15 março 2019

Voor de eerste keer hier besteld, mijn bestelling was spareribs pittig. Ze waren lekker gekruid, niet te pittig maar precies goed. Moet wel zeggen dat ik ze erg vet vond. Sommige mensen vinden dat misschien lekker maar ik hou er niet zo van en op deze spareribs zat wel heel erg veel vet en daardoor minder vlees, jammer. De bijgerechten waren goed, lekker gefrituurde aardappelschijfjes, warme groenten, lekker pizzabrood en een salade, dat alles was prima in orde. Ik geef drie sterren omdat de spareribs te veel vet bevatte. Als deze de volgende keer meer vlees en minder vet zijn dan zal ik waarschijnlijk 5 sterren geven.

Christa
12 março 2019

Super altijd tevreden!

Buter
5 março 2019

De aller heerlijkste pizza uit Assen ! Al vele jaren !

pietje
19 fevereiro 2019

beste pizzabakkers in Assen. chemische shit bij Dominos mogen ze houden.

Jan Smeenge
19 fevereiro 2019

Eten was lekker zoals altijd, helaas zijn jullie de pita broodjes die we wel besteld hadden vergeten.

Anoniem
4 fevereiro 2019

Goed!!

JJ
29 janeiro 2019

Top pizza's en op dinsdag voor een mooie prijs! Kan Domino's wat van leren.

Hollander
12 janeiro 2019

Altijd top en lekker

Dennis
8 janeiro 2019

Zoals altijd weer snel bezorgd en de spareribs waren weer heerlijk :)

Trijn
7 janeiro 2019

Prima eten en de bezorging ook.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Top
28 dezembro 2018

Heerlijk, snel en vriendelijk. Altijd weer ok!

w sn
27 dezembro 2018
Thierry Manak
26 dezembro 2018

Heerlijke pizza’s en super snel bezorgd door nette representatieve bezorger.

NVV
24 dezembro 2018

Tortellini met gehakt gekregen i.p.v. de bestelde tortellini a la crema. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

YG
4 dezembro 2018
Pieter
1 dezembro 2018
Martini
26 novembro 2018

Het eten was lekker en ook mooi op tijd ook nog! En het was ook nog lekker warm!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ikke
26 novembro 2018

altijd ok!! goed eten ! snelle bezorging ,aardige mensen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S.Bruining
6 novembro 2018

Eten was met een kwartier geleverd, pizza's waren erg lekker! Zeker een aanrader!

Sara
30 outubro 2018

Heerlijk!

Emn
20 outubro 2018

Was eerder dan de geschatte tijd. En bezorger was erg vriendelijk. En de smalle broodjes waren overheerlijk

Men
19 outubro 2018

Eten besteld en netjes op de afgesproken tijd geleverd . Eten was goed lekker .

S Bruining
11 outubro 2018

Bestelling op tijd geleverd, maar beide pizza's waren lauw, niet warm/heet. Erg jammer!

Mark
10 outubro 2018

Ossenhaas was prima, pizza was OK. Bezorging was netjes

Bianca
9 outubro 2018

Heerlijk en snel als altijd!

Ssrr
8 outubro 2018
Amira
1 outubro 2018
Roffel
1 outubro 2018

Pizza smaakte prima had alleen wel wat warmer gekund!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thierry Manak
29 setembro 2018

Niks meer aan doen! Piccobello in orde! Keep up the good work!???

Coby
27 setembro 2018
Mart
25 setembro 2018

Het was weer erg lekker allemaal, netjes en snel afgeleverd, eten was goed warm! Het meisje die bezorgde deed het ook netjes! Tot de volgende keer weer!

Anoniem
24 setembro 2018
Michel
22 setembro 2018

Helemaal perfect! Wat een geweldig bezorgrestaurant, ze doen hun naam zeker eer aan.

Mart
18 setembro 2018

Altijd snel en netjes afgeleverd

SBruining
16 setembro 2018
Yorick
16 setembro 2018
Desy
10 setembro 2018

Goede pizza. Goede balans tussen hoeveelheid deeg en ingrediënten.

Dennis
3 setembro 2018

Duurde dit x iets langer voordat het eten er was,bezorger bood zijn excuses aan en kregen een extra blikje cola erbij voor het lange wachten..Eten was weer super dus was het wachten meer dan waard :)

Willem
27 agosto 2018

Lekker eten voor een goede prijs

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G.E.Bonnes
21 agosto 2018

Lekkere pizza's,goede en vlotte bezorging, een 10!

Bianca
21 agosto 2018

Prima pizza's!

Ft
21 agosto 2018

Het eten was top heren, zo verder gaan.

Carmen
17 agosto 2018

Goede en snelle service, bestel altijd de heerlijke pizza doner

Speelman
12 agosto 2018

Prima eten en vlotte bezorging! Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
11 agosto 2018

Altijd goed en snel! Top

Bathje
30 julho 2018
Am
29 julho 2018
G.E.Bonnes
20 julho 2018

Lekkere pizza ,met een goede bodem.

Anoniem
9 julho 2018

Eten wordt altijd snel bezorgd en smaakt altijd goed, top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca
6 julho 2018

Supersnel! De pizza was er zelfs sneller dan de e-mail.

MB
27 junho 2018
Harry Woering
25 junho 2018

Was lekker op alle fronten , heet en goed op smaak En ook nog snel geleverd, dus alleen maar plus punten

M.B
25 junho 2018
René
24 junho 2018

Prima pizza’s en mooi snel bezorgt !

Jonas
21 junho 2018

Zeer tevreden. Prima service, mooi op tijd geleverd. Erg vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten. Top.

Erna Speelman
20 junho 2018

Zalig gegeten. Op tijd bezorgd en lekker warm. Een aanrader!

Tina Boes
19 junho 2018

‘S middag had ik gebeld om te bespreken wat ik wilde. Pizzabroodjes, pizza’s, scaloppina, pasta’s. Alles was warm en heerlijk en de service super! Er was zelfs nog een gratis pizza omdat ik jarig was! Dit doen we zeker nog eens weer! TOP!!

alie
16 junho 2018

lekker eten!

Hooi
13 junho 2018

Ik heb 14.00 euro betaald voor een pizza (frutti di mare). Ik verwacht dan ook dat ik een goed belegde pizza krijgt met een goede smaak. Het is te zot voor woorden!!

Lila
13 junho 2018

Lekkkkkkkkkkkkker ?????????

B. Slotboom
11 junho 2018

Wij kregen koude pizza’s, terwijl onze pizza’s al binnen 20 minuten geleverd werden na bestelling. Dus de pizza’s waren heel erg snel, dat was fijn. Maar koud. Daarnaast kregen wij niet de pizza’s die wij besteld hadden (geen toevoegingen op de pizza, geen saus zoals altijd). Erg jammer..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dkakiay
7 junho 2018

Bezorging prima op tijd. Heerlijk eten. Goede salade.

René
3 junho 2018
Destiny
2 junho 2018

De pasta cabonara was dit keer minder goed daarin tegen zijn jullie spare-ribs zeer goed bezorging altijd netjes binnen de aangegeven tijd tip top in orde

Yvonne
1 junho 2018

Zo als gewoonlijk , top !

D. de Boer
31 maio 2018

niets anders als prima !!!

Kolmer
15 maio 2018

Dit is de derde a vierde keer dat we hier eten bestellen. Smaakt echt heerlijk, alleen hebben we nog niet 1 keer de pizza gekregen die we hadden besteld, dat is erg jammer. Al smaakte de pizza wel echt heerlijk.

bert
14 maio 2018

was heel heerlijk,had medelijden met de bezorger wat een regen gister avond

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Coby
7 maio 2018
Naseer
4 maio 2018

Was lekker dank jullie wel

Arthur
30 abril 2018

Snelle bezorging. ..goed

robin
17 abril 2018

lekker eten voor een eerlijke prijs

Amira
12 abril 2018

Jullie stellen mij nooit teleur! Heerlijk eten, ik ben een vaste klant hier. De kwaliteit is echt super en service is top! Ik blijf altijd voor piccobello kiezen!

Martin
8 abril 2018

Heerlijke pizza's, rijkelijk belegd en vlotte bezorging.

Peter
31 março 2018
BiancaA
26 março 2018

Stipt op tijd, dampend hete pizza's en ze smaakten heerlijk!

frank
23 março 2018

makkelijk online besteld. heerlijke pizza

Patricia
16 março 2018

Snelle bezorging! Eten is altijd nog goed heet als het bezorgd word. Normaal geen klachten, alleen was de spareribs zoet niet zoet maar behoorlijk scherp/pittig! Erg jammer, daardoor is er helaas niet optimaal van genoten.

Coby
9 março 2018

Zoals altijd heerlijk

Anoniem.
8 março 2018

Patat schijfjes waren niet goed gebakken.

Duko
8 março 2018

Gewoon alles oké. Pizza werd vlot bezorgd en smaakte me goed.

Visscher
17 fevereiro 2018
Jeremy Struik
4 fevereiro 2018

Tot nu toe 2x de zoete spareribs besteld en niks te klagen! Smaakt goed! Goeie porties en snelle levering! Helemaal piccobello! ?

Annie Knol
28 janeiro 2018

Snel, goede kwaliteit en mocht er iets onduidelijk mocht zijn wordt je netjes terug gebeld.

Ruijters
25 janeiro 2018

Snelle bezorging, lekkere pizza. Goed belegd en goede smaak. De korst is wel iets aan de flauwe kant. Maar dat is in combinatie met een smakelijke toppunt niet erg storend.

J. Veenstra
25 janeiro 2018
Chantal jongsma
23 janeiro 2018

Na een bestelling te hebben geplaatst waar bezorgtijd 10:30 stond waar niet overeen kwam met openingstijden. Ben ik super geholpen naar een oplossing en is het alsnog bezorgd . Maar mijn man zij het was echt super lekker.

Peter
17 janeiro 2018

Heel snel geleverd...had het er nog niet eens aan toe (ik had zsm ingevuld) Pizza was prima, zoals altijd

Coby
6 janeiro 2018

Pikante calzone besteld zonder olijven, heerlijk,

Ufuk
3 janeiro 2018
Prima service
25 dezembro 2017

Lekker eten

van Rennes
23 dezembro 2017

Super geregeld, speciale bestelling maar alles goed gegaan. Binnen 3 kwartier 4 heerlijke pizza's op zaterdag. Super!

Thessa
11 dezembro 2017

We hebben een uur gewacht op onze pizza's, en ondanks de sneeuw en de kou hadden we lekker warme pizza's die zoals ik van ze gewend ben weer super lekker was. Mijn favoriete pizzeria echt een aanrader vriendelijk personeel zowel als je komt halen of wordt gebracht.

Bert
2 dezembro 2017

Eten lauw

Ellynoor Taal
30 novembro 2017

Mijn vriend had pizza besteld. Ik ben geen pizza liefhebber maar ik heb toch een stukje geproefd. Zalig! En mijn shoarma echt helemaal top. Ik snap alleen niet dat er dan geen twee blikjes fris bij zitten.

Start
29 novembro 2017

Op de site moet je aangeven met hoeveel geld je betaald (70 EUR) en vervolgens komt de bezorger bij je aan de deur met niet genoeg wisselgeld. Dat zou niet mogen.

Coby
26 novembro 2017

de lasagna was heerlijk en de bezorging was prima

Natasja
17 novembro 2017

Bakjes half vol vlees vergeleken met anders. Drinken vergeten.

Poel
11 novembro 2017

Top

Derichs
1 novembro 2017

Helemaal fantastisch! Bestelling was compleet en goed warm. De pizza had een heerlijke dunne bodem en was knapperig. De lasagne was goed gevuld en vooral de champignons met roomsaus waren erg lekker. Heel fijn ook dat we er pikante chutney bij kregen in een bakje. Top service.

stol
27 outubro 2017
Martin Odding
22 outubro 2017

Snelle bezorging. Prima pizza's.

M.
12 outubro 2017

Pizza Vulcano besteld, maar er zat een bijzondere smaak aan de kip. De kruiden die er op zaten smaakt naar kaneel: Geen lekkere combinatie. Bezorging uitstekend en de pizza was nog goed heet.

Bruce F Lee
11 outubro 2017
Jan
7 outubro 2017

UITSTEKEND ?

Eline
5 outubro 2017

Pizza was heerlijk. Goede smaak. Alleen ze hadden onze bestelling via de website niet gezien. Dus moesten we even wachten. Maar na 15 minuten hadden ze het al klaar.

Jos
4 outubro 2017

super lekker

Coby
2 outubro 2017

Er zaten grote stukken vet in de ossenhaas, beetje jammer verder oke

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M. Hulshof
30 setembro 2017

Al meerdere keren besteld bij Picco Bello. Heerlijk eten, snelle en nette bezorging, alles keurig verpakt. Wij zijn fan!

Dennis
27 setembro 2017

Spareribs wederom weer super lekker en lekker snel bezorgd :)

Wim
27 setembro 2017

Snelle levering, top service. Grote porties. Marinade iets te overheersend. Maar toch een dikke 8.

Bianca
17 setembro 2017

Snelle bezorging, goed hete pizza's, alleen smaakten ze ons minder goed vandaag. Te zout, te weinig échte pizza-smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Benny
14 setembro 2017

Eten was goed en de bezorging was snel voor herhaling vatbaar

Jan
2 setembro 2017

Het was PICOBELLO

Max
27 agosto 2017

Lekker, goed op temperatuur en op tijd bezorgd. Prima!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
26 agosto 2017

Warm, knapperige pizza, shoarma met smaak, snelle bezorving. Kortom prima

Koelma
25 agosto 2017

Weer heerlijk gegeten. De kwaliteit is altijd super goed.

Herman
15 agosto 2017

Heerlijke gegeten.

Coby
11 agosto 2017

keurig op tijd en lekker

Coby
5 agosto 2017

op tijd bezorgd en het was heerlijk

YG
21 julho 2017
Visscher
18 julho 2017

Bezorging prima op tijd en een vriendelijke bezorger. Eten was weer heerlijk zo als ik ben gewend alleen zaten er op de warme groenten iets te veel kruiden helaas. Tot de volgende bestelling zou ik zeggen.

Yorick Groen
15 julho 2017
Monique de jong
3 julho 2017

Het eten is altijd goed warm, heerlijk van smaak en snel bezorgd.

Stefan
30 junho 2017

Het was weer heerlijk Bestelling was op tijd Perfecte service had de tijd vergeten in te vullen naar half 6 stond nog op 4 uur we bestellen regelmatig en werd gebeld omdat Ik de tijd anders was dan normaal en is daardoor nog even verplaats. Perfect gedaan jongens perfecte service dikke 5 sterren verdient

Veldkamp
26 junho 2017

was weer top

Visscher
26 junho 2017

Prima op tijd en weer lekker gegeten zoals altijd

Mariska
23 junho 2017

Top! Snel bezorgd en heerlijk gegeten! Zeer tevreden!

Arjan
18 junho 2017

Pizza besteld met een aanpassing van ingrediënten. kwam mooi snel en loeiheet binnen. Zag er goed uit en smaakte net zo lekker als hij eruit zag. Was weer top :)

Smit
14 junho 2017

Heerlijk gegeten de bezorging was uitstekend en de broodjes die er bij zaten waren heerlijk. met andere woorden echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erna
11 junho 2017

Zalig gegeten en het werd snel bezorgd. Erg tevreden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
5 junho 2017
Irma
5 junho 2017
Stefan
2 junho 2017

Ondanks alles dat de bestelling niet goed was door gekomen op de site is het toch snel en goed afgehandeld en uiteraard weer heerlijk als altijd

Bo
1 junho 2017

Ik heb gisteren woensdag de 31e een bestelling geplaatst, ook betaald. Nooit gekregen, telefonisch was men ook niet bereikbaar. Hopelijk zijn ze vandaag wel bereikbaar. Ik begrijp er niets van, ze zijn meestal zo snel en correct met bezorgen.

J. Kruize
1 junho 2017

Na 2 uur wachten toch maar wat anders gaan eten. Ze zijn nooit gekomen..

Bianca
24 maio 2017

Eén van onze pizza's was wat vastgeplakt aan de doos. Maar ze smaakten alledrie prima en de bezorging was ook goed. We bestellen nog eens weer!

Stefan
19 maio 2017

Weer heerlijk als altijd En komt altijd aan op de tijd die je aangeefd

Marc Hoekstra
14 maio 2017

Beste spare ribs die ik tot nu toe ooit heb gehad. Lekker eten voor een erg redelijke prijs, zou erg aanraden aan anderen.

gast
5 maio 2017
Henderika
1 maio 2017

Normaal gesproken ben ik erg tevreden over het eten van piccobello. Vanavond was het echter wat minder. In verhouding met voorgaande bestellingen was de portie bijna gehalveerd en de aardappelschijfjes te hard gebakken. Dit kan natuurlijk een keertje gebeuren. Verder is het eten eigenlijk altijd erg goed!

Veldkamp
1 maio 2017

Was weer prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greetje
26 abril 2017

Wederom voortreffelijk! Bezorger kwam speciaal nog broodjes na leveren. Top service!