Beoordelingen van Piccobello Assen

Recente recensies van Piccobello Assen

5 sterren na 278 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Gewoon prima pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, bezorgd op de afgesproken tijd, heerlijke warme pizza's en lekker van smaak.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een vaste klant van Piccobello. Ik was altijd tevreden over het eten en de bezorging. Gisteren moest ik helaas 1 uur langer wachten op mijn bestelling. Het eten was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering en lekkere pizza.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zoete spareribs

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alle gerechten goed warm geleverd. Goed verzorgd en zorgvuldig verpakt. Royale portionering. Op afgesproken tijd bezorgd, zelfs iets eerder😊. Zeer tevreden👍🏼

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelproces uitstekend! Aflevering binnen de tijd, en uiiterst correct en beleefd.. De pizza's waren heerlijk en nog heet bi aflevering.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima, 1 puntje, het ovenbrood was hard, en droog(deels zwart) dus iets te lang gebakken. Verder heerlijk!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Keurig en op tijd bezorgd! Hulde!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was in orde, maar het bestelde was niet zo goed op temperatuur als gewoonlijk.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke pizza, verrassend vlot bezorgd. (Het op de website aangekondigde bezorgtijdstip was wel ook wel érg voorzichtig.)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer prima voor elkaar! Ik had een kleine portie spareribs besteld, maar vond het toch nog veel. Ook de aardappels waren ruim voldoende. Er hadden twee mensen van kunnen eten, maar ik woon alleen. Succes verder, ik meld me op zijn tijd wel weer!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, mooi op tijd gebracht.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top voor elkaar. Het duurde wat langer maar ik werd keurig gebeld dat het eten iets later kwam.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top Heerlijk gegeten. Zoals altijd als we eten bij Jullie Bestellen

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's voor goede prijs.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gepaste bezorging in Corona tijd.👍 En heerlijke pizza zoals altijd

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging wat top, pizza oké maar ik had appelsalade besteld en kreeg gebakken aardappelen. Dat vond ik jammer.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal top! Zoals altijd.. Zelfs extra drinken..

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was echt goed heet en erg lekker!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitstekend in alle opzichten. Toch heb ik een tijdje niets bij Picobello besteld, omdat de site niet bereikbaar was. Toen ben ik bij een andere onderneming terecht gekomen. Ook goed, ook met een drankje. Wel kreeg ik af en toe van jullie een berichtje, waarom ik niet meer bestelde. Gelukkig doet de site het weer en zal ik in de toekomst weer bij Picobello bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden. Snelle levering van warme pizza door zeer vriendelijke bezorger. Top!!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. Zoals altijd eigenlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Vriendelijke bezorging. Bestelling was bij aankomst goed warm. Goede smaak.

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom keurig op tijd en de kapsalon shoarma was heerlijk.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een kapsalon eindelijk iemand die het gewoon met patat doet zoals het hoort. Was nog knapperig salade er apart bij was ook super. En precies op tijd geleverd wij gaan vaker bestellen

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder bezorgd dan verwacht. Was een uur aangegeven en kwam binnen een half uur. Misschien handig om de inschatting iets beter aan te geven. Pizza's waten lekker

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed, lekker en lekker snel!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en keurig op tijd :)

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd binnen kwartier bezorgd. Pizza's waren alle 3 erg lekker, zeker aanrader!

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza prima, goed warm. Puntje van aandacht: ik had mijn eten om 19.00 besteld, werd al rond 18.30 bezorgd. Verder alles ok.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De korstjes van een pizza waren nog rauw deeg. Andere pizza was beetje dun. Van de rest was alles perfect.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wordt superheet bezorgd, netjes! Deze keer een pasta besteld, ik vond de portie wel wat groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanuit bedrijf erg veel bij Picobello besteld tot een jaar terug nu werken we minder vaak over, toen zeker 5 sterren. Nu moeten ze toch na gister twee sterren inleveren. Bezorging was 45 later dan gevraagd, het eten was matig tot redelijk, we hadden 10 gerechten en het was ook erg lastig te achterhalen wat van wie was, nummer op de gerechten zou dan fijn zijn. Verder aardige mensen. Kom op jongens ga voor die extra ster

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk pico bello!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam goed verpakt en warm aan, prima. Echter andere keren zaten er aardappelschijfjes bij en brood. Nu zat er geen brood bij en patat, jammer.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging optijd. Spareribs zijn lekker alleen kregen we slappe patat i p.v. aardsppeltjes en krijgen helaas geen brood meer. Dat was altijd lekker. De vorige keer kregen we geen cola. Zou gebracht worden maat nooit iemand gezien. Dat is een gratis service maar als je dit gewend bent verwacht je het ook.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal geen enkele klacht, maar nu waren de pizza's ineens een kwartier te laat, en de gevraagde 7up werd ineens een blikje cola. Ik weet het, dat blikje is gratis, maar toch... Dit waren we niet gewend!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Bezorging keurig op tijd

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza carbonara speciaal besteld, maar kreeg een pizza met ham en salami. ??? En de pizza's kwamen bijna een half uur later dan we gevraagd hadden.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Hij was weer super! De lekkerste pizza's in Assen haal je hier :D

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw. Deeg en saus was ook wat flauw, wel gezonder misschien, maar ik miste de typische zoute pizza smaak een beetje. De inhoud van de calzones nagenoeg hetzelfde afgezien van (hele milde) gorgonzola, terwijl we verschillende calzones hebben besteld. Ik wil een gegeven paard niet in de bek kijken natuurlijk, omdat het drankje gratis was, maar had cola light besteld en kreeg regular.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier altijd mijn pizza's en dat bevalt me erg goed. Vandaag was er iets goed fout gegaan met mijn pizza. Heb dit ook aangetoond en heb direct mijn geld terug gestord gekregen. Ik heb hierna zelf een tijd mogen uitkiezen waarop ik hun heerlijke spareribs van het huis kon krijgen. Ben net ook gebeld of alles lekker was. Ik heb nog nooit mee gemaakt dat er zoveel moeite in werd gestoken om de fout recht te zetten. Heb letterlijk gratis eten gekregen en mijn geld terug. Het was erg lekker. Top service!

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden netjes gebeld dat het door drukte later werd, alleen jammer het eten erna niet compleet bleek te zijn! Er werd gevraagd naar mijn adres maar jammer genoeg bleef antwoord daarop ff op zich wachten en ja toen was het eten wat er wel gekomen was inmiddels al op! Erg jammer! het eten wat er wel was was lekker!

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al erg vaak bij Picco Bello 2 besteld, dit keer de heerlijk gemarineerde Spare ribs & een super lekkere pizza. Een aanrader qua eten en drinken en een uitblinker qua service, bedankt!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig en te droog vlees in de donner kapsalon. Op de pizza zaten mosselen met een vieze smaak

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker zoals altijd alleen een beetje pittig.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging. Eten altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was top! Helaas duurde het 1,5 uur en ontvingen een verkeerde pizza..

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijke pizza's!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza , vriendelijke bezorger. Echt een aanraarder. ????

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bekend bij de beste pizzeria van assen, maar der ging dit keer iets niet goed helaas. De eerste bestelling was koud en hebben we dan ook retour afzender gedaan. Maar we kregen netjes 2 nieuwe pizza's en die waren pico bello en erg lekker.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak bij picobello. Onze favoriete pizza’s! Kapsalon iets minder. Altijd snelle bezorging.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wel sneller bezorgd worden. Pizza was half koud. Verder wel lekker :)

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten voor een goede prijs. Bezorg bestellingen worden altijd snel geleverd.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wil je pizza bestellen in Assen? dit is THE PLACE. Kwaliteit is altijd maximaal, knapperige bodem en korst, goed belegd en goed op smaak. gewoon top.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, snelle bezorging en vriendelijk mensen

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste pizzas in Assen thuisbezorgd

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om te pinnen. Bezorger had geen pin apparaat bij zich en ook geen wissel geld. Kwam allemaal knullig over. Niet zoals we gewend zijn.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld, mijn bestelling was spareribs pittig. Ze waren lekker gekruid, niet te pittig maar precies goed. Moet wel zeggen dat ik ze erg vet vond. Sommige mensen vinden dat misschien lekker maar ik hou er niet zo van en op deze spareribs zat wel heel erg veel vet en daardoor minder vlees, jammer. De bijgerechten waren goed, lekker gefrituurde aardappelschijfjes, warme groenten, lekker pizzabrood en een salade, dat alles was prima in orde. Ik geef drie sterren omdat de spareribs te veel vet bevatte. Als deze de volgende keer meer vlees en minder vet zijn dan zal ik waarschijnlijk 5 sterren geven.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super altijd tevreden!

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aller heerlijkste pizza uit Assen ! Al vele jaren !

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste pizzabakkers in Assen. chemische shit bij Dominos mogen ze houden.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker zoals altijd, helaas zijn jullie de pita broodjes die we wel besteld hadden vergeten.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed!!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza's en op dinsdag voor een mooie prijs! Kan Domino's wat van leren.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top en lekker

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer snel bezorgd en de spareribs waren weer heerlijk :)

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en de bezorging ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel en vriendelijk. Altijd weer ok!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en super snel bezorgd door nette representatieve bezorger.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tortellini met gehakt gekregen i.p.v. de bestelde tortellini a la crema. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en ook mooi op tijd ook nog! En het was ook nog lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd ok!! goed eten ! snelle bezorging ,aardige mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was met een kwartier geleverd, pizza's waren erg lekker! Zeker een aanrader!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was eerder dan de geschatte tijd. En bezorger was erg vriendelijk. En de smalle broodjes waren overheerlijk

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld en netjes op de afgesproken tijd geleverd . Eten was goed lekker .

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd geleverd, maar beide pizza's waren lauw, niet warm/heet. Erg jammer!

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ossenhaas was prima, pizza was OK. Bezorging was netjes

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel als altijd!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte prima had alleen wel wat warmer gekund!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks meer aan doen! Piccobello in orde! Keep up the good work!???

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker allemaal, netjes en snel afgeleverd, eten was goed warm! Het meisje die bezorgde deed het ook netjes! Tot de volgende keer weer!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal perfect! Wat een geweldig bezorgrestaurant, ze doen hun naam zeker eer aan.

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en netjes afgeleverd

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza. Goede balans tussen hoeveelheid deeg en ingrediënten.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde dit x iets langer voordat het eten er was,bezorger bood zijn excuses aan en kregen een extra blikje cola erbij voor het lange wachten..Eten was weer super dus was het wachten meer dan waard :)

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's,goede en vlotte bezorging, een 10!

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's!

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top heren, zo verder gaan.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service, bestel altijd de heerlijke pizza doner

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en vlotte bezorging! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel! Top

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza ,met een goede bodem.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten wordt altijd snel bezorgd en smaakt altijd goed, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel! De pizza was er zelfs sneller dan de e-mail.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker op alle fronten , heet en goed op smaak En ook nog snel geleverd, dus alleen maar plus punten

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s en mooi snel bezorgt !

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Prima service, mooi op tijd geleverd. Erg vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten. Top.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten. Op tijd bezorgd en lekker warm. Een aanrader!

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

‘S middag had ik gebeld om te bespreken wat ik wilde. Pizzabroodjes, pizza’s, scaloppina, pasta’s. Alles was warm en heerlijk en de service super! Er was zelfs nog een gratis pizza omdat ik jarig was! Dit doen we zeker nog eens weer! TOP!!

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 14.00 euro betaald voor een pizza (frutti di mare). Ik verwacht dan ook dat ik een goed belegde pizza krijgt met een goede smaak. Het is te zot voor woorden!!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkkkkkkkkkkkker ?????????

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kregen koude pizza’s, terwijl onze pizza’s al binnen 20 minuten geleverd werden na bestelling. Dus de pizza’s waren heel erg snel, dat was fijn. Maar koud. Daarnaast kregen wij niet de pizza’s die wij besteld hadden (geen toevoegingen op de pizza, geen saus zoals altijd). Erg jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd. Heerlijk eten. Goede salade.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta cabonara was dit keer minder goed daarin tegen zijn jullie spare-ribs zeer goed bezorging altijd netjes binnen de aangegeven tijd tip top in orde

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als gewoonlijk , top !

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niets anders als prima !!!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de derde a vierde keer dat we hier eten bestellen. Smaakt echt heerlijk, alleen hebben we nog niet 1 keer de pizza gekregen die we hadden besteld, dat is erg jammer. Al smaakte de pizza wel echt heerlijk.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heel heerlijk,had medelijden met de bezorger wat een regen gister avond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker dank jullie wel

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. ..goed

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten voor een eerlijke prijs

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie stellen mij nooit teleur! Heerlijk eten, ik ben een vaste klant hier. De kwaliteit is echt super en service is top! Ik blijf altijd voor piccobello kiezen!

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, rijkelijk belegd en vlotte bezorging.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, dampend hete pizza's en ze smaakten heerlijk!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

makkelijk online besteld. heerlijke pizza

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Eten is altijd nog goed heet als het bezorgd word. Normaal geen klachten, alleen was de spareribs zoet niet zoet maar behoorlijk scherp/pittig! Erg jammer, daardoor is er helaas niet optimaal van genoten.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat schijfjes waren niet goed gebakken.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon alles oké. Pizza werd vlot bezorgd en smaakte me goed.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe 2x de zoete spareribs besteld en niks te klagen! Smaakt goed! Goeie porties en snelle levering! Helemaal piccobello! ?

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goede kwaliteit en mocht er iets onduidelijk mocht zijn wordt je netjes terug gebeld.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere pizza. Goed belegd en goede smaak. De korst is wel iets aan de flauwe kant. Maar dat is in combinatie met een smakelijke toppunt niet erg storend.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een bestelling te hebben geplaatst waar bezorgtijd 10:30 stond waar niet overeen kwam met openingstijden. Ben ik super geholpen naar een oplossing en is het alsnog bezorgd . Maar mijn man zij het was echt super lekker.

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd...had het er nog niet eens aan toe (ik had zsm ingevuld) Pizza was prima, zoals altijd

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pikante calzone besteld zonder olijven, heerlijk,

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld, speciale bestelling maar alles goed gegaan. Binnen 3 kwartier 4 heerlijke pizza's op zaterdag. Super!

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een uur gewacht op onze pizza's, en ondanks de sneeuw en de kou hadden we lekker warme pizza's die zoals ik van ze gewend ben weer super lekker was. Mijn favoriete pizzeria echt een aanrader vriendelijk personeel zowel als je komt halen of wordt gebracht.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lauw

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vriend had pizza besteld. Ik ben geen pizza liefhebber maar ik heb toch een stukje geproefd. Zalig! En mijn shoarma echt helemaal top. Ik snap alleen niet dat er dan geen twee blikjes fris bij zitten.

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site moet je aangeven met hoeveel geld je betaald (70 EUR) en vervolgens komt de bezorger bij je aan de deur met niet genoeg wisselgeld. Dat zou niet mogen.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de lasagna was heerlijk en de bezorging was prima

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakjes half vol vlees vergeleken met anders. Drinken vergeten.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal fantastisch! Bestelling was compleet en goed warm. De pizza had een heerlijke dunne bodem en was knapperig. De lasagne was goed gevuld en vooral de champignons met roomsaus waren erg lekker. Heel fijn ook dat we er pikante chutney bij kregen in een bakje. Top service.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Prima pizza's.

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Vulcano besteld, maar er zat een bijzondere smaak aan de kip. De kruiden die er op zaten smaakt naar kaneel: Geen lekkere combinatie. Bezorging uitstekend en de pizza was nog goed heet.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

UITSTEKEND ?

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Pizza was heerlijk. Goede smaak. Alleen ze hadden onze bestelling via de website niet gezien. Dus moesten we even wachten. Maar na 15 minuten hadden ze het al klaar.

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

super lekker

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten grote stukken vet in de ossenhaas, beetje jammer verder oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld bij Picco Bello. Heerlijk eten, snelle en nette bezorging, alles keurig verpakt. Wij zijn fan!

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs wederom weer super lekker en lekker snel bezorgd :)

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, top service. Grote porties. Marinade iets te overheersend. Maar toch een dikke 8.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed hete pizza's, alleen smaakten ze ons minder goed vandaag. Te zout, te weinig échte pizza-smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en de bezorging was snel voor herhaling vatbaar

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was PICOBELLO

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed op temperatuur en op tijd bezorgd. Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, knapperige pizza, shoarma met smaak, snelle bezorving. Kortom prima

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De kwaliteit is altijd super goed.

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en lekker

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd en het was heerlijk

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd en een vriendelijke bezorger. Eten was weer heerlijk zo als ik ben gewend alleen zaten er op de warme groenten iets te veel kruiden helaas. Tot de volgende bestelling zou ik zeggen.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed warm, heerlijk van smaak en snel bezorgd.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk Bestelling was op tijd Perfecte service had de tijd vergeten in te vullen naar half 6 stond nog op 4 uur we bestellen regelmatig en werd gebeld omdat Ik de tijd anders was dan normaal en is daardoor nog even verplaats. Perfect gedaan jongens perfecte service dikke 5 sterren verdient

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en weer lekker gegeten zoals altijd

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel bezorgd en heerlijk gegeten! Zeer tevreden!

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza besteld met een aanpassing van ingrediënten. kwam mooi snel en loeiheet binnen. Zag er goed uit en smaakte net zo lekker als hij eruit zag. Was weer top :)

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten de bezorging was uitstekend en de broodjes die er bij zaten waren heerlijk. met andere woorden echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten en het werd snel bezorgd. Erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks alles dat de bestelling niet goed was door gekomen op de site is het toch snel en goed afgehandeld en uiteraard weer heerlijk als altijd

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren woensdag de 31e een bestelling geplaatst, ook betaald. Nooit gekregen, telefonisch was men ook niet bereikbaar. Hopelijk zijn ze vandaag wel bereikbaar. Ik begrijp er niets van, ze zijn meestal zo snel en correct met bezorgen.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur wachten toch maar wat anders gaan eten. Ze zijn nooit gekomen..

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eén van onze pizza's was wat vastgeplakt aan de doos. Maar ze smaakten alledrie prima en de bezorging was ook goed. We bestellen nog eens weer!

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk als altijd En komt altijd aan op de tijd die je aangeefd

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spare ribs die ik tot nu toe ooit heb gehad. Lekker eten voor een erg redelijke prijs, zou erg aanraden aan anderen.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken ben ik erg tevreden over het eten van piccobello. Vanavond was het echter wat minder. In verhouding met voorgaande bestellingen was de portie bijna gehalveerd en de aardappelschijfjes te hard gebakken. Dit kan natuurlijk een keertje gebeuren. Verder is het eten eigenlijk altijd erg goed!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voortreffelijk! Bezorger kwam speciaal nog broodjes na leveren. Top service!

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 pizza's en een Italiaans brood Brood kwam uit de oven en was koud Pizza shoarma was heel erg droog. Eerder kon je goed eten van jullie. Maar dit viel erg tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd optijd en goede eten mensen Perfect ;)

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de bodem/het deeg iets te krokant (gebakken). Verhouding (patent-)bloem/water/gist iets veranderen zou resulteren in een zachter deeg en bodem. Belegging was goed. Bezorging was ook goed en de bezorger was erg vriendelijk/enthousiast.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's optijd bezorgd door vriendelijk personeel.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

normaal altijd portie spareribs. dacht neem x ossenhaas (brassica) zeer goed bevallen bedankt picobello grtn de collardslaan

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Altijd weer heerlijk eten. Kwaliteit, smaak, temperatuur, hoeveelheid, snelheid van bezorgen, Wij zijn enthousiast!

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi optijd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de kwaliteit was eigenlijk niets aan te merken, maar dat ik geen vijf sterren geef heeft met mijn eigen keuze te maken. Ik was teveel van kaas uitgegaan.

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten , goed op temperatuur nog en vrij snel bezorgd

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel vlees in heerlijke gorgonzolasaus met aardappelen en groentes die ook prma smaakte. Ik heb weer heerlijk gegeten vandaag en met nog een gratis blikje cola erbij wat wil ik nog meer.

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zeer tevreden

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze pizza's werden vrij vlot bezorgt, binnen een uur na bestelling. Ik vind het jammer dat het gratis beloofde drankje (wat ik heb uitgezocht) bij de online bestelling, niet meegeleverd werd. Toen mijn man de bezorger hier op aansprak kon hij het doen met een lullig antwoord. Jammer dat de bezorger bijv niet even zijn excuses aanbood.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

klasse.... alle pizza's 7 euro op dinsdag very tasty

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snelle bezorging, heerlijk eten en geweldige brownies. Ik bestel alleen nog maar hier!

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:45 besteld, 18:05 ging de bel al! Beide pizza's waren heerlijk! Nog goed heet, ruim gevuld met de genoemde ingrediënten! Helemaal top en tot de volgende bestelling ;) (Zal de volgende keer bij opmerkingen even vermelden dat er niet gevreesd hoeft te worden voor de hond ;) deze blijft in de kamer, scheelt de bezorger wat stress ;) )

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heel erg goed eten! Vorige week voor het eerst besteld, daarom nu weer. Echter, de calzone die ik nu had besteld was dusdanig pikant dat ik het niet kon eten....dat was erg jammer. Op de menukaart vanwaaruit je online bestelt staat niet dat het pikant is. Had dat er wel bijgestaan dan had ik iets anders besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon Top!!!

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk is de kwaliteit ook 5 sterren waard, maar de punten waren niet allemaal goed aangesneden. Een beetje kinderachtig misschien, maar ik geef het toch even aan. De pizza smaakte er trouwens niet minder om!

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig eten bij Piccobello en het valt nooit tegen. Iedere keer opnieuw een smaakvolle maaltijd waar zorg en aandacht aan besteed is. En bezorging is immer top! Bedankt!

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger wist ons huis niet te vinden. Patat was koud, salade was warm! En de tortellini had geen saus en was niet lekker. Pizza was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar de ossenshaas in gorgonzola vond ik wat te zout (dat vind ik niet snel). Verder overal heerlijk van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima!

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker altijd. Maar al een paar keer geen gratis frisdrank geleverd gekregen, waar we wel recht op hadden.

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snelle levering. Super

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is perfect verlopen. en HEEEL erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd goed hier, ook de 153e :)

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

valt weinig toe te lichten. jullie kwaliteit, bezorgen en algehele service is fantastisch.

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en correcte bezorging

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd netjes op tijd, goeie kwaliteit eten. En heerlijk van smaak, zowel de pizza's als de schotels. Vooral de spareribs zijn heerlijk mals en gekruid.

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soms gebruikt men uiensaus op de pizza in plaatst van Spaanse peper. De smaak is daarvoor niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk en ruim op tijd. Prima kwaliteit, een aanrader!

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Op tijd bezorgd en goed warm!

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voortreffelijk! Bestel regelmatig een pasta, maar dit keer van de grill en hete kip. Echt genoten!

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!! Verse producten smaakt goed en snel geleverd! Tof personeel!

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen, top! Pizza zijn heerlijk, en ook de andere gerechten zijn goed. Snel bezorgd

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks mis mee, rijkelegd belegd, snel bezorgd..korstjes beetje verbrand maar niet erg. Beste bezorgpizzas van Assen.

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten voortreffelijk, als altijd.

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had lasagne al forno besteld. Dit werd ook netjes bezorgd samen met salade en pizza reepjes. De lasagne was matig van smaak, en bij de eerste hap die ik van de salade nemen wou trof ik een blonde haar van bijna een halve meter aan. Hierdoor was bij mij de smaak al vergaan. Ik hoor hele positieve dingen over deze zaak, maar mij hebben zij niet overtuigd .

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

laatste bestelling kreeg ik mijn gratis blikje cola er niet bij en de bestelling ervoor kreeg ik geen bakje knoflook saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!!! Verkeerde pizza besteld maar kreeg netjes binnen 20 min de juiste pizza! Bestel hier zeker weer! Service zoals het hoort! Dikke duim

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle drie de pizza's werden door ons als uitstekend beoordeeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit was de eerste keer maar heel goed ontvangen

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste vergissing werd snel en in no time hersteld. Prima service.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen half uur de bestelling binnen. Vriendelijke bezorger. In lange, lange tijd niet zulke lekkere spaghetti gegeten. Zelfs mijn dochter van 7 vond het heerlijk. Erg lekker. Er zat zelfs rauwkost salade en broodjes bij.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en razendsnel bezorgd!